Categorieën
verzorging

Wimper extensions

Wimperextensions one by one

 

Wimper extensions zijn extensions die aan uw eigen wimpers worden toegevoegd zodat ze opgaan in uw eigen wimpers. Deze extensions worden op uw eigen wimpers gelijmd en zijn er in verschillende lengtes en kleuren. De langste extensions zijn die welke doorlopend zijn en op inslag gebaseerd zijn. Ze worden Extend-ons genoemd en zijn het beste voor degenen die een niet-foundation zoals verschijning willen. De meest voorkomende kleuren van extensies zijn zwart, bruin, grijs, groen en roze.

Wie wimper extensions wil, moet een paar stappen vooruit weten. Hier is een lijst van een aantal vragen die u kunt stellen om de ervaring een beetje gemakkelijker te maken.

Welke wimper extensions salon wilt u bezoeken? Onthoud, deze plaatsen hebben de neiging om een beetje lastiger te zijn dan andere standaard winkels. Verf uw huis aasar markering met een Sharpie marker en vraag iemand om u te helpen kiezen van een paar wimper extensies. Vergeet niet om een technicus te kiezen die niet rookt.

Hoe lang doen ze al extensions? Wimper extensions blijven langer in je zicht dan je natuurlijke wimpers Door een paar uur te oefenen met een wimperextensions stylist is het mogelijk om een volledige set extensions te hebben om mee aan de slag te gaan op je voeten van de dag.

Hoe lang zullen mijn extensies duren? Extensions zijn goed voor slechts ongeveer 3-6 weken. Elke keer dat ze worden toegepast een nieuwe wimper wordt ook toegepast, zodat uw extensies moet duren ongeveer een maand. Aangezien de wimpers van de ogen zo vele parameters hebben, kunt u vinden dat verschillende uitbreidingszittingen nodig zijn om uw gewenste wimperlengte, dikte of kleur te bereiken.

Hoe zien mijn bestaande natuurlijke wimpers eruit met extensions? Uw bestaande wimpers zullen iets donkerder zijn dan de extensions. Ze zullen ook dikker aanvoelen. Als voorzorgsmaatregel zullen de meeste wimper extensions bedrijven u adviseren om geen mascara te dragen voor ongeveer 2 weken.

Wat is de invloed van een mascara laagje of nepwimper op de extensions? Manuka Honing wordt vaak gebruikt in mascara en het is een ingrediënt dat is in de meeste van de top commerciële wimper enhancement merken. Het is een milieuvriendelijke ingrediënten die veilig zijn om te gebruiken en helpt de extensies binding met uw eigen wimpers.

De band tussen de natuurlijke wimper en de extensions is sterk – het zal uw natuurlijke wimpers niet uittrekken. Hoewel er geen manier is om de binding te elimineren, doet de technicus meestal een klein beetje chemicaliën in het oog om de binding dikker te maken.

Zal de kleur van de extensies dicht bij uw natuurlijke kleur zijn? Als gevolg van het proces, kan de kleur van de extensies soms een tint lichter zijn dan wat de natuur heeft voorzien.

Hoe lang blijven de extensies zitten? Over het algemeen één tot twee weken. Natuurlijk zal dit variëren afhankelijk van hoeveel u normaal gesproken make-up draagt en ook hoe vaak u uw gezicht wast. Als je een keer per maand gaat, moeten de extensies ten minste zo lang duren.

Wat is de beste manier om de nieuwe wimpers te verzorgen? De wimpers hier zijn zeer gevoelig en moeten met grote zorg worden behandeld. Sommige technici brengen een beetje vaseline aan tussen de wimpers omdat ze denken dat de wimpers dan beter zullen hechten. Als u hier gevoelig voor bent, is laseren misschien iets voor u.

Is er iemand die geen wimperextensions zou moeten krijgen? Het gebied rond de ogen is uiterst delicaat, en onjuiste verzorging kan leiden tot beschadiging van het gezichtsvermogen. Het is ook belangrijk om te onthouden dat valse wimpers, zelfs van zeer goede kwaliteit, kunnen leiden tot irritatie van uw ogen en ze doen dichtklappen. Ook als de oogopslag pijn doet of geïrriteerd is, is het niet het beste dat u ze draagt. U kunt dan proberen er een te dong of ze gewoon af te doen.

Lees meer:

Lash lift

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.