Categorieën
verzorging

Schoonheidstips voor vrouwen

Schoonheidssalon Hilversum

 

Een plek waar mooie vrouwen thuishoren? Hoewel het waar is dat alle vrouwen mooi zijn, worden de meeste mooie vrouwen niet mooi geboren. Net als de getalenteerde choreografe zijn sommige vrouwen geboren met een zilveren lepel in de hand en andere vrouwen met een uiterlijk dat op het juiste moment de aardappelpuree raakt. Ooit schilderijen gezien van mooie naakte vrouwen die de fouten maakten die ze hadden? Ze waren niet mooi vanaf hun geboorte. Sommige schoonheden uit het verleden zagen er waarschijnlijk gemiddeld uit voordat ze aan hun reis naar schoonheid begonnen. Veel mensen hebben commentaar gegeven op hoe lelijk zij waren en hoeveel lelijkheid zij over zichzelf hebben afgeroepen. Ze werden lelijk door de manier waarop ze werden opgevoed. Zij verloren hun oorspronkelijke schoonheid. Schoonheid is dus niet in het oog van de toeschouwer, maar huist in het hart en de ziel die schoonheid ervaren.

Voor de toeschouwer, is de Mysticus altijd mooi.

We hebben allemaal gehoord dat dit de ware schoonheid is. Maar hoeveel van ons zien het echt? Het is misschien iets dat ideaal is voor een bepaalde cultuur. Perfect haar, perfecte huid, perfect gewicht, glad en zijdezacht loopje, perfect in elke zin van het woord, dit zijn enkele van de criteria voor schoonheid. Helaas zijn er veel culturen die vinden dat schoonheid de synthetische manier van leven is die leidt tot meer vooronderstellingen en meer definities. Dan zijn er nog degenen die de normen creëren om aan hun eigen definitie te voldoen. Het lijkt een eindeloze cirkel te zijn.

Uiteindelijk zullen velen het ermee eens zijn dat schoonheid in het oog van de toeschouwer zit. Maar de eerste stap naar echte schoonheid is stappen nemen om van binnenuit mooi te worden. We besteden ontelbare uren per dag aan deze manier. Maar is het de moeite waard? Heel misschien niet. Vele factoren spelen hierbij een rol.

Veel vrouwen lezen en volgen religieus de beautytips van sterren, modellen en controversiële personen. Je hebt misschien de problematische Braun-stap van een beroemdheid gezien of dat Kate Winslet de paparazzi in de gaten kreeg. Misschien heb je zelfs gekeken naar de schittering die devolve hield van de mooie Donna Karan en vond je het helemaal niet leuk. Je hebt misschien gezien hoe Donna Karan zich inspande om de aandacht van de paparazzi vast te houden of hoe de American Idol schitterde. Uiteindelijk maakt het niet uit. Het feit is dat niet alle schoonheidskoninginnen en zeker niet het kapsel van de paparazzi kroonkoningin kronen winnen.

eenle’s Beauty Tips Don’ts

* Doe niet te veel make up op.

* Laat je haar niet chemisch behandelen.

* Don’t cut your bangs. *

* Bleek je hoofdhuid niet.

* Vergeet de basis niet.

Geniet van de eenvoud. Laat je meevoeren in de eenvoud. En blijf altijd trouw aan de simpele genoegens. Eenvoudige genoegens, mits met onvolmaaktheid bereikt, kunnen zelfs de meest teleurstellende van de dagen betoveren. En waarom zouden eenvoudige genoegens niet bepalend zijn voor de grotere. Je moet je eigen onvolmaaktheden leren kennen, ermee leren leven en toch van jezelf houden. Het is niet moeilijk. Het is niet moeilijk om mooi te zijn. Je moet je gewoon over alle imperfecties heen zetten en een gemeenschappelijke ijdelheid hebben om om jezelf te geven.

Lees meer:

Gezichtsbehandeling Hilversum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.