Categorieën
verzorging

Ontharingsmethoden voor vrouwen

Herenkapper Alblasserdam

 

het portret van de herenkapperszaak op een niet-cosmetische manier. In tegenstelling tot een salon is een kapperszaak gewoonlijk klein, gezellig en er komen maar een paar klanten. De apparatuur die ze in de winkel gebruiken is misschien eenvoudig, maar het werk gaat meestal gepaard met veel chemicaliën die schadelijk zijn voor het lichaam van de klant. Zo zijn de permanente golf- en krultangen meestal lopende banden met verschillende armen en rollers. Zij zijn zeer doeltreffend om het haar in vorm te brengen, maar zij kunnen vooral voor vrouwen en kinderen met zwak of breekbaar haar ernstig schadelijk zijn.

Conventionele methoden om haar te knippen zijn scheren, met een scheermes of een elektrisch scheerapparaat. Schijnbare delen van het haar worden dan geknipt, en het omringende gebied wordt met een grote schaar of een netje losgemaakt. De nieuwste scheeraccessoires voor mannen, zoals de ‘Kale’ en ‘Neus’ tondeuses, bieden een tijdelijke oplossing voor doe-het-zelf verzorging. Ze zijn eenvoudig te gebruiken en blijken effectief voor klanten gevangen in Br zwaartekracht. Permanente of semi-permanente (enigszins teflon-ed) oplossingen worden echter aangeboden in salons en zijn verkrijgbaar via recept.

De voorwaarden van haarpigmentatie en haardichtheid zijn altijd een belangrijke factor bij het kiezen van een haarverwijdering methode. Hoewel de laser ontharing en elektrolyse ontharing methoden zijn zeer veel effectief tegen haarkleuring en dichtheid, nog steeds het selecteren van de beste ontharing (laser of elektrolyse) voor een bepaalde klant is gebaseerd op de huidskleur van de klant en haar textuur.

):)

Soorten ontharingsmethoden voor vrouwen

Scheren: Het is goedkoop en op bijna elke plaats verkrijgbaar. Het is een snelle, gemakkelijke en pijnloze manier om ongewenst haar te verwijderen. Helaas kan slechts op korte termijn een glad resultaat worden verkregen. Soms kan het leiden tot bultjes en zweertjes.

Harsen: Deze methode is een van de snelste manieren van ontharen. Bovendien zijn de resultaten bijna permanent. Het vereist een lage frequentie, een lange tijdsperiode, en vaak gaat het gepaard met milde verdoving. Waxen is ook een goedkope methode en kan geschikt zijn voor klanten die bereid zijn om wat geld uit te geven.

Ontharingscrèmes: Deze crèmes zijn nuttig om het haar van handen, benen, schaamstreek, gezicht en oksels te verwijderen. Deze crèmes zijn sterk geparfumeerd, wat de klanten kan irriteren. Het wordt aanbevolen om eerst een klein monster van de crème op een deel van de huid te testen in geval van een reactie. De meeste cliënten krijgen na de behandeling vragen over de naam van de schoonheidsspecialist en het adres van de genoemde schoonheidssalon.

Elektrolyse: Dit is een methode die bedoeld is voor dikker haar. De methode is een elektrische, warmte-gebaseerde en nul-oxide, wat betekent dat het verwijdert de haarfollikel met behulp van chemische of warmte-energie. De vloeibare elektrolyse verwijdert de haarfollikel gebruikend concentraties van elektrische stromen in het gebied. de cliënten bedekken gewoonlijk hun hoofd met de room of de gel na bad voor betere resultaten. Er zijn vele soorten elektrolyse, die voor de ene persoon goed kunnen zijn, maar voor de andere misschien niet. Daarom is het altijd raadzaam om de beste Electroloog te vinden. Over het algemeen is deze methode goedgekeurd door de gezondheidswerkers van de American Board of Medical Specialists.

Lees meer:

Kapsalon Alblasserdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.