Categorieën
verzorging

Krullen

Krullen kapper Rotterdam

Hoe maak je haarzakjes bij een krullen kapper

vinyl: een mooi, glad en glanzend materiaal, dat bijzonder geschikt is voor krullend haar.

maline: andere plaatsen op het haar die gekruld kunnen worden zijn de neus en de achterkant van de oren.

glas: kortere kapsels staan prachtig bij glas, omdat krullen er meer gedefinieerd door lijken.

samenstelling: het haar lijkt meer te reageren op de warmte dan het doet. Als het haar bijzonder droog en broos is, zal het verminderen van de samenstelling de conditie verbeteren.

mat: een oppervlaktemiddel dat het haar polijst, ook wel finishing polish genoemd. Afhankelijk van de oorspronkelijke conditie van het haar kan het prima zijn om het haar te polijsten, of zelfs af te werken met een finishing polish. Dit ziet er verzorgd en glanzend uit, maar is gevoelig voor chippen en breken.

concentrator: een apparaat dat een fijne nevel verf door het haar spuit. Het wordt vooral gebruikt op kort haar om de haarwimpels te helpen mengen en een glanzende look te geven.

afstoffen: Meestal gebruikt rond de oren om kroesheid en statische elektriciteit te helpen elimineren.

lash (kort): dit is het afwerkingsproduct en wordt aangebracht rond de omtrek van het haar om het er gladder en gezonder te doen uitzien.

plat: een kapsel waarbij de punten van het haar worden verwijderd om het een glad gevoel en een gladde look te geven. De platte look is momenteel erg in de mode.

Fliers: kleine fotografische afbeeldingen of foto’s die worden gebruikt om reclame te maken voor een product of dienst.

Digusting: een vreselijke infectie veroorzaakt door een schimmel die op de wimpers en tenen voorkomt.

pluizen: fijne deeltjes die tussen de bladen of haren van een schaar terechtkomen.

opsluiten: een lok haar of naalden in een patroon maken.

mousse: een bewerkte substantie die het haar glanzender en zachter kan maken.

Geen van deze termen duidt op iets om je zorgen over te maken. Gezond haar is een teken van een goede gezondheid. Overvloedig haar is vaak een indicatie van een slechte gezondheid. Elk woord met “ose” of “arms” erin is extra winst voor de fabrikant. Schommelingen in hormoonspiegels, leeftijd, geslacht of cyclus zijn niet gerelateerd aan haaruitval of een algehele slechte gezondheid.Feit #2: Mooi haar is een reflectie van het innerlijke individu.Mooi haar is een reflectie van het innerlijke zelf. “Wees mooi van binnenuit!”

Leugens over gezond haar

De leugen: “Als je haar er gezond uitziet, moet dat betekenen dat je gezond bent. “De Waarheid: “Mooi haar is overal mooi bij iedereen!”

De leugen: “DFW plastische chirurgen zijn alleen geïnteresseerd in geld verdienen. Ze geven er minder om u te helpen een mooie bos haar te krijgen. De Waarheid: “Ik geloof echt dat echte schoonheid afhangt van hoe je je voelt over jezelf. Als je je ’s morgens niet rollend uit bed voelt, ben je misschien een ballotje groter dan je bent.” De simpele waarheid is, een persoon kan mooi zijn ten koste van een beetje zelfvertrouwen, of een geweldig kapsel.

leugens die haar gezond maken

De leugen: “Als je haar dun is, kun je er niets aan doen om het te laten groeien. “De Waarheid: “Dat kun je wel!” Er zijn veel mogelijkheden om het totale aantal haarzakjes op de hoofdhuid te verhogen. Vermijd producten die veel chemicaliën bevatten en föhn uw haar niet nadat u het gekleurd heeft.

Mijn.

Ten eerste, shampoo met een pH-gebalanceerde shampoo en volg met een diepe conditioner.

Ten tweede, handdoekdroog je haar en gebruik een gladmakend serum om het glad te maken. Breng aan bij de wortels en werk door tot in de punten.

Ten derde, deel je haar op en gebruik grote klittenbandrollers om de paardenstaart te creëren. Maak er een knoop in of wikkel het in en zet het vast met haarspelden. De rollers rekken je haar uit en worden vastgezet met handgrepen. Om Cham pusher te gebruiken, kunt u Ndigerm of een ander goed thuiszorgmerk gebruiken.

Ten vierde, gebruik Ndigerm of een ander goed huisverzorgingsmerk om de uiteinden van het haar te knippen. Houd de haarlok tussen het staafje Ndigerm en de föhn. Neem het staafje en rol het door de haarlok. Houd het staafje stevig vast terwijl u de föhn door de haarlok laat glijden en houd de föhn op dezelfde plek. Herhaal dit door de haarlok een paar keer heen en weer te bewegen. Wees voorzichtig terwijl u de föhn beweegt. Er moet een evenwicht zijn tussen de snelheid waarmee de föhn beweegt en de kracht waarmee u de haarlok föhnt.

Als u nog geen volle haardos hebt, kunt u uw sessies ook ondersteunen met Mira haarolie. De olie houdt je hoofdhuid en haar gezond. samen. tegelijk.

Lees meer:
Balayage Rotterdam
Keratine behandeling Rotterdam 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.