Categorieën
Uncategorized

How to clip Your Hair Extensions

Heb je ooit foto's van jezelf gezien met verschillende kapsels? Welke stylist zou het goed doen? Het is niet genoeg om er modieus uit te zien. Je moet er geweldig uitzien. Dit zal goed op je reflecteren. Hoe kun je je hairextensions onderhouden? Welnu, hier zijn enkele antwoorden voor u.

Het eerste dat u moet doen, is kijken naar alle verschillende methoden voor het verzorgen van uw haarextensies. Hoe ga je ze beschermen tegen de elementen? weer, verwarmingsgereedschap en chemicaliën zoals relaxers en haarkleurmiddelen. Deze elementen kunnen je extensions beschadigen en ervoor zorgen dat ze sneller doorhangen. Als u niet voorzichtig bent met uw extensions, kan het zijn dat u sommige ervan eerder moet afknippen dan u zou willen.

Heb je lang haar en gebruik je er verwarmd gereedschap op? Duw je ze terug of gebruik je andere tools die destructief zijn voor de extensies? Veroudert je haar en gebruik je agressieve chemicaliën als conditioner? Als dat het geval is, duren extensies mogelijk niet zo lang als u zou willen.

Gelukkig zijn er enkele voorzorgsmaatregelen die u kunt nemen. Zorg ervoor dat je alleen sulfaatvrije shampoos en conditioners gebruikt. sulfaat, dat voorkomt in haarlak en sommige andere producten, verwijdert de natuurlijke oliën uit het haar. Pas gewoon op voor deze specifieke oorzaak van uitdroging.

Ontkrul uw extensions altijd voordat u gaat liggen. Vouw ze in één richting om doorhangen te voorkomen. Wanneer je 's ochtends wakker wordt, knijp je je haar naar achteren en pak je een klein beetje haar om onder je levende haar te schuiven. Als je ontbijt, schep je je haar weer omhoog en pak je een klein beetje eten om 's ochtends wakker te worden.

We willen misschien een snelle blik werpen op onze favoriete film en het veranderde kapsel zien dat we in de bioscoop zagen. Misschien heeft je favoriete filmster een nieuw kapsel. Misschien wil je wel eens zien welk kapsel je daarmee zou zien.

Het enige probleem waar we mee te maken hebben, is dat de meesten van ons geen professionals zijn. We hebben niet de tijd om al het gekke advies van onze kapper op te volgen. Zonder professioneel advies gaat u waarschijnlijk te duur. En misschien vind je de resultaten niet leuk.

Hoe zou je het vinden om een ​​nieuw kapsel te krijgen zonder veel geld uit te geven?

Misschien hou je van de manier waarop je haar van nature is. Je hebt niet het gevoel dat je je naar de salon moet haasten. Je houdt van de manier waarop het beweegt. Je houdt ervan hoe het voelt als je in de stemming bent voor een kapsel.

Als je houdt van hoe je haar eruit ziet, is het helemaal aan jou. Er is alleen een probleem. hogescholen bieden geen schoonheidscursussen aan.

Wonderen van online leren

U kunt profiteren van de kracht van online leren. U kunt sites bezoeken die videoclips en presentaties over hairextensions aanbieden.

Als je leert lopen, loop je omdat je spieren samentrekken en de signalen van je hersendraden ervoor zorgen dat je benen bewegen. Hetzelfde geldt voor je haar. Als je loopt, ontspannen de spieren, en je hoofdhuid stuurt signalen om te ontspannen, en te ontspannen, en te ontspannen. Deze bekabelde techniek wordt nooit moe, je krijgt genoeg, en je doet het allemaal met je hoofd gekanteld, hoofd naar beneden.

Hetzelfde geldt voor clip-in hair extensions. Leren hoe je je haar kunt knippen is een gemakkelijke taak. Zelfs als je mechanisch niet kunt lopen, kun je je hoofd en nek in dezelfde richting bewegen, zodat je de kracht in die richting ontwikkelt.

En daarom wordt het met de tijd steeds moeilijker om te leren hoe je je haar moet knippen. Als je alleen maar naar elke clip keek, zou je beseffen dat hoe meer je probeerde het te doen, hoe meer je gefrustreerd raakte.

Het clip-in-proces is absoluut eenvoudig, maar totdat je het eenmaal hebt gedaan, weet je niet echt hoe het voelt, je kent de spanning tussen je hoofd en nek niet echt, je kent de paniek niet die ik kon voelen terwijl ik probeerde gebruik deze magie op mijn eigen haar (sindsdien heb ik geleerd dat het haar van sommige mensen beter reageert op dit proces, maar ik ben niet een van die mensen).

Net zoals leren hoe je je eigen haar kunt strikken of fietsen, moet je oefening en tijd nemen om het goed te krijgen. Op dezelfde manier kost het geduld en tijd om te leren hoe je je eigen haar kunt inknippen.

En net als elke ochtend een enkele kop havermout uit de kom consumeren, is oefenen het essentiële ingrediënt. In het begin zul je waarschijnlijk een puinhoop maken van de hairextensions. Maar na een tijdje zul je het goed doen en het zal je zelfvertrouwen en zelfrespect vergroten.

Bezoekastichair extensions voor meer informatie over het clip-in van je hair extensions.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.