Categorieën
verzorging

Hoe vind je een professionele kapper?

Kapsalon Kaag en Braassem

 

De term kapper wordt daarentegen meer geassocieerd met haarstyling en kleuren. Een kapper is ook opgeleid in tandheelkunde en chirurgie, en heeft een brede kennis van botologie en toxicologie.

In de zakelijke kant van het kappersvak is een barbier voornamelijk verantwoordelijk voor het knippen, trimmen en stylen van het haar. Hij of zij is ook vrij om een breed scala van behandelingen toe te passen op het haar, zoals kleuren, bleken, permanenten, steilen en ontkroezen. Sommige salons en spa’s maken gebruik van geavanceerde haarverzorgingstechnieken om een hoge mate van klanttevredenheid te garanderen. Haardrogers, elektrische krultangen, stijltangen en sodium hydroxide (loog) relaxers zijn enkele van de zeer gespecialiseerde instrumenten waar de gemiddelde kapper mee te maken krijgt.

Veel salons hebben een professionele haarstylist in dienst en bevelen die aan hun klanten aan. Anderen die bij deze winkels werken, opereren als onafhankelijke verkopers, en verkopen hun diensten specifiek aan klanten. Hoe dan ook, wie een professioneel kapsel wil, zal blij zijn te weten dat er een professionele haarstylist klaarstaat om het haar te knippen en te stylen.

Kapsalon Diensten en Producten

Tot de basisbenodigdheden voor een knipbeurt behoren shampoo, conditioner, haargel of mousse, een kam, haarclips, diverse soorten haarlak en een föhn. Producten zoals haarlak, gel, mouse, verf en vele andere behoren ook tot het domein van de kapper. Als u wilt dat uw haar er stijlvol en glamoureus uitziet, mag u niet vergeten deze basisbenodigdheden aan te schaffen.

Geavanceerde haarverzorging en trimmen

Hoewel de meeste salons hun klanten aanmoedigen om naar hun stylist te gaan voor een knipbeurt, bieden sommige salons professionele haarverzorgings- en stylingdiensten aan. Deze sessies zijn meestal meer gespecialiseerd, gebaseerd op de behoeften van de klant. Een Brazilian Blowout behandeling kan bijvoorbeeld worden toegepast op verdund haar met behulp van een tang.

Een professionele salon kan ook een “formalist” in dienst hebben die een dieptereiniging doet in combinatie met een permanent, permanenten of straighten.

Voor degenen die een salonbedrijf willen uitproberen, zijn er vele mogelijkheden beschikbaar. Bijvoorbeeld, Radiant Organic Salon, een salon en spa in bloei, biedt een breed scala van diensten aan om een comfortabele en gemakkelijke omgeving te creëren. De diensten omvatten haarstyling, permanenten/straightening, haarkleuring en highlights, make-up, harsen, en zijde haar. Om de tevredenheid van de klant te garanderen, biedt de salon ook een on-site salonadministratie.

Prometricity Salon, een andere salon die diensten aanbiedt aan het publiek, heeft een ontspannende en Cellen-opbouwende omgeving. Het cel-opbouwende concept is eenvoudig maar zeer effectief in het trainen van de geest om te ontspannen. Prometricity Salon gaat er ook prat op elke 2 weken een schema te hebben, zodat klanten op een vast tijdstip kunnen terugkomen voor een afspraak van 2 weken.

C nadeel

Een nadeel van dit type structuur is wellicht dat de cliënten een niet-terugbetaalbaar bedrag moeten betalen. Bovendien zijn de kosten vrij hoog, aangezien er alleen werknemers nodig zijn om de dozen te huisvesten.

Op het eerste gezicht lijkt er geen echt verschil te zijn tussen een salon die zich alleen met haarstyling bezighoudt en een salon die tegelijkertijd ook andere diensten aanbiedt (make-up, spabehandelingen en massage). Dit laatste type structuur kan echter een aantrekkelijker sfeer bieden, vooral voor klanten die zich graag laten verwennen.

Onnodig te zeggen dat het een harde markt is. Er zijn echter een paar salons (minder dure) die behoorlijk populair zijn geworden. Hopelijk geeft het bovenstaande overzicht je een goed idee van waar je moet beginnen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.