Categorie├źn
verzorging

Hoe kun je Beauty Poeder Aanbrengen?

Henna Brows

Als u geen ervaring hebt met het aanbrengen van henna op uw wenkbrauwen, gebruik dan een browser en typ de woorden “henna brow” beschrijvingen die u op dezelfde site zult vinden. Voordat u de pasta gebruikt, moet u een reiniging uitvoeren. Zorg ervoor dat u uw gezicht reinigt met een Comparing Beauty Cleanser of een vergelijkbare reiniger. Ingegroeide haartjes en andere kleine oneffenheden kunnen de kop opsteken na het niet reinigen van uw gezicht. De Comparing Beauty Cleanser zal u helpen bij het verwijderen van deze en andere vuil en verontreinigingen op uw gezicht.

Om de henna wenkbrauw conditionering uit te voeren, moet u de henna mengen met een vrij sterke Current Moisture de Comparing Beauty Cleanser. Als je er alleen henna pasta bij gebruikt, kan de Comparing Beauty Cleanser reageren met de henna. Dan moet u het mengsel van de henna en het huidige vocht in uw wenkbrauwen aanbrengen voor de hele ochtend. Op deze manier zal de Comparing Beauty Cleanser met henna zich ontdoen van de droge warmte en de bemiddeling parelessentie die in je wenkbrauwen. U dient de Comparing Beauty Cleanser grondig uit te spoelen. Door de Comparing Beauty Dry Body Shampoo kan het aanvankelijk plakkeriger lijken. U kunt het altijd verdunnen met water of ontdoen van de droge lichaamsshampoo. Vervolgens moet u de Comparing Beauty Conditioner in cirkelvormige bewegingen op uw wenkbrauwen aanbrengen. De instructies voor het gebruik van de conditioner moeten strikt worden opgevolgd. Gedurende de eerste 15 minuten dient u de conditioner krachtig met uw kam of borsteltje onder uw wenkbrauwen te wrijven. Na de eerste 15 minuten maakt u de Comparing Beauty Conditioner los met water of verwijdert u het goed met een neteldoek of een niet-schurende applicator.

U dient de Comparing Beauty Brush te gebruiken om de Comparing Beauty Powder glad te strijken. Ps: De juiste term voor een Comparing Beauty Powder is een Comparing Botox Powder. U dient het aan te brengen als een Concealer met een concealer kwast of door gebruik te maken van een Poeder applicator Wahl, Sure Clip of andere. U moet het poeder over uw ooggebied aanbrengen. Toric kam of kwast wordt gebruikt om de Vergelijkende Botox Poeder aan te brengen. Als u een oudere Toric kam of kwast heeft, moet u de schaafwond verwijderen voordat u het poeder gebruikt. Week de kam of borstel in een schurende oplossing alvorens het poeder aan te brengen. Desinfecteer de naald na gebruik en dompel hem in het poeder en houd hem op zijn plaats tot hij verwijderd wordt. Er zijn veel merken op de markt die beweren dat ze het werk doen. Dit zijn geen goede keuzes. Ofwel dompel de naaldschacht in het samenpersende poeder of spuit het poeder af, naargelang het geval. Compressing Powder moest alleen over de ogen worden aangebracht. Als u van plan bent het op andere delen van het gezicht aan te brengen, hebt u aparte Compressing Powder nodig. De volgende taak is het aanbrengen van de Compressing Cream. Er is geen vaste techniek voor het aanbrengen van de hoeveelheid. Experimenteer voor de zekerheid met de hoeveelheid. Door een proefstukje op de binnenpols aan te brengen, weet u hoeveel u moet aanbrengen.

Lees meer

nagelgroothandel

Gellak bestellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.