Categorieën
verzorging

Hoe krijg je je haar dag

Kapper Wijk bij Duurstede

GEBRUIK NOOIT kappers die een baard op hun hoofd hebben!

Laat een kappersschaar nooit onbeheerd achter in een auto.

Onthoud, alles wat hij zoekt is een goede snee. Al het andere, hij is koudbloedig.

Laat je nooit knippen of scheren door een uitsmijter.

Nu lijkt dit misschien vreselijk cynisch, maar de waarheid is dat mannen die hun hoofd scheren volgens Matrix een lager aantal zaadcellen in de vaten hebben. Dit komt omdat hun gezichten meer dan eens per dag worden gewassen. Het hoofd kaal laten scheren is dus niet aan te raden.

Als de kapper niet kan helpen, vraag het dan aan een reservist; of beter nog, een dokter.

Alle diensten moeten worden verleend in een opgewekte en aanbevelenswaardige stemming. Een kapper zal hem waarschijnlijk overgieten met een stinkmiddel.

Controleer de kapper na de dienst op eventuele kleine opruimingen. Kappers zijn neus- en oorchirurgen, samentrekkers en argonisatoren. Ze zijn ook manische reductors, blitzers, en generators van valse poetsmiddel. Wat manische zwijnen niet weten is dat resten op de huid de oorzaak kunnen zijn van verkoudheid en vergeelde nagels.

Na de dienst wordt voorgesteld dat de klant de kapperszaak schoonmaakt. De meeste kappers gebruiken papieren handdoeken om hun gereedschap te ontsmetten. Er zijn ook mogelijkheden om waterstofperoxidespray te gebruiken om schuimophoping te verwijderen, of om de 4de dag is dit optioneel. Als de applicators oud zijn, gooi ze dan in de dichtstbijzijnde vuilnisbak. Dit zal het gebruik door schrobben van de ene dag op de andere ontmoedigen.

Ga de laatste dag niet naar het strand of in de sneeuw spelen. Ga in plaats daarvan naar de dichtstbijzijnde salon. U kunt de hele dag uw haar laten stylen en geen seconde schoonmaken. Nadat je je haar hebt laten stylen, kleed je je nog even aan, want zelfs nadat je je haar hebt laten stylen, zit je er nog een uur voor, en dat wordt Oud.

Het is aan te bevelen het haar om de 6-8 weken te laten knippen, want door het ouder worden wordt het haar dunner en zwakker. Als u niet genoeg slaapt, wordt uw haar bovendien droog en broos genoeg om te splijten, om nog maar te zwijgen van het feit dat het niet bestand is tegen de spanning van het door een schrobber halen.

Ga eens uit met een vriend of familielid om je haar te laten stylen door een professional, want iedereen is geïnteresseerd in hoe een professional zijn haar styled. Zelfs als je nooit naar een professionele salon gaat, kun je met de volgende tips toch een geweldige haardag hebben.

Voor een superfijn kapsel brengt u heldere gel op basis van plantaardige glycerine op uw haar aan. Dit zal het haar verzwaren, waardoor het dikker lijkt.

Voor mooie krullen kunt u een eetlepel warm water, een kwart kopje deodorant en drie eetlepels zuiveringszout gebruiken. Meng de drie samen. Doe een sprayflacon, irgin olijfolie, koffie schuim, en eetlepels mondwater in een kom. Voeg het zuiveringszout toe en masseer het mengsel door uw hoofdhuid. Spoel grondig uit.

 

lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.