Categorieën
verzorging

Hoe krijg ik haarextensies

Hairextensions Hilversum

 

Oké, dus je wilt haarextensies nemen. Waar begin je? Voor de meeste mensen is het de stroom van tijd sinds begonnen met het gebruik van hairextensions. Het gebruik van hairextensions kan een positieve zaak zijn voor je haar, en je bent eindelijk in staat om je haar te maken wat je altijd al wilde.

Eerste stap: kijk of hairextensions iets voor jou zijn. Er zijn bepaalde situaties waarin je beter geen hairextensions kunt nemen. Haaruitval is een ding dat je nooit moet overwegen, tenzij je echt geen lang haar meer wilt.

Tweede stap: zoek een stylist. Het is belangrijk om een stylist te vinden die verstand heeft van haar. Vraag eens rond en kijk wie je vrienden vertrouwen. Veel mensen gebruiken stylisten die ze kennen en vertrouwen. Vraag eerst aan je vrienden of zij een stylist kennen die goed met je zal werken. Het is mogelijk om meerdere hairextensions te kopen en deze in één keer te laten plaatsen in één bezoek. Als je een stylist vindt die je kunt vertrouwen, zoek dan een andere! De stylist moet met je praten over wat je wilt en uitleggen hoe de hairextensions zullen werken. leg uit aan de stylist welke haartypes je hebt en de beste methode om te gebruiken. Praat met de stylist over de salon die ze gebruiken en of ze je haar kunnen stylen voor of na het aanbrengen. Zorg ervoor dat de stylist Swarovski transformers en andere prioriteit hairextensions begrijpt.

Als u niet weet wat de juiste prijs is voor de hairextensions, kunt u rondvragen. Veel stylisten prijzen de extensies goedkoper om de diensten aan te bieden aan zoveel mogelijk mensen. Er zijn een paar trucs om te weten de juiste prijs. De eerste is, moet u volledige betaling opties te zien in de beschrijving. Sommige stylisten zal bieden alleen formulieren om minder in rekening brengen. Als je aanbiedingen ziet zoals 2-dagen spoed of 24-uurs service, kun je ervan uitgaan dat de kosten hoog zijn. Als je gewoon platte prijzen ziet zonder aanpassingsmogelijkheden, kun je ervan uitgaan dat de prijs veel goedkoper is dan je denkt.

De volgende stap is het vinden van de stylist. Vraag je vrienden en familie of zij een goede stylist kennen. Je kunt ook iemand vragen die je kunt vertrouwen, die je aardig vindt en waarvan je zeker weet dat hij je haar niet in de war maakt. Je kunt op internet zoeken naar foto’s van vorige klanten en er een paar uitkiezen die je bevallen. Bekijk de portfolio met werk van de stylist, vraag om foto’s van hun favorieten te zien.

Vraag ten slotte een offerte voor de haarextensies die u wilt. Haal alle mogelijke informatie uit de beschrijving en de afbeelding van de stijl.Vermijd elke stylist die je vertelt dat er geen beperkingen zijn. Een haarstylist die je vertelt dat er beperkingen zijn zal ofwel geen beperkingen hebben of ze liegen tegen je.

Nadat je een stylist hebt gevonden die je vertrouwt, stel dan veel vragen over schoonheid, processen, onderhoud, de geschiedenis van de stylist, hoe de stylist communiceert, en of de stylist Academy getraind is.Als je de juiste stylist hebt gevonden, laat hem of haar dan weten dat je zult overwegen hem of haar te houden, als de stylist niet de service biedt die je verwacht. Vraag om voor en na foto’s van het gewenste kapsel te zien. Neem foto’s van iedereen in de salon met de hairextensions van de stylist die u hebt geselecteerd. Vraag om een ontmoeting met de stylist.

Lees meer:

kapsalon hilversum

Kapper hilversum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.