Categorieën
verzorging

Hoe krijg ik de best mogelijke

Permanente make up Zeeland

 

Wat is het precies? Het is een natuurlijk ogende manier om de vorm, de kleur en de lengte van uw wenkbrauwen te verbeteren met behulp van een gepatenteerd systeem dat door een brildrager is ontwikkeld en door een arts onder de knie is gekregen. Het wordt aangebracht met behulp van een steriele bril, direct op de huid met een zachte tikkende of borstelende beweging. Het duurt minimaal 15 minuten om het aan te brengen. U zult een onmiddellijk verschil zien, meestal zichtbaar binnen 24 uur.

Wat kost het? Slipjes en PMU behandelingen variëren tussen de $50-100. Een afspraak wordt meestal aanbevolen voor de eerste zitting om er zeker van te zijn dat u het juiste merk en de juiste techniek gebruikt. Daarna maken ze een tweede afspraak voor onderhoud.

Hoe kan ik er voor zorgen? Hier zijn een paar tips:

Hoe krijg ik de best mogelijke resultaten?

Neem een douche voor het aanbrengen. Een of twee eetlepels shampoo en een deodorant met alcohol erin zullen infectie tijdens de procedure voorkomen. Houd de pedicure droog. Als het vochtig of vochtig is, plaats het apparaat dan in een privé-gedeelte van uw huis. Karl’s permanente make-up kunstvoorraad heeft PMU-kommen die u kunt gebruiken om ze in een gesloten omgeving te bewaren. Hij biedt ook andere oplossingen zoals autoclaaf, keramische spatels en gesteriliseerde tangen. Het juiste pincetpaar zal je ervaring niet verbeteren. In plaats daarvan maken ze je leven een beetje handiger. Probeer een paar gewone pincetten te gebruiken en niet de advocaten. Een slecht passende pincet kan uw wenkbrauwen er onnatuurlijk uit laten zien.

Wat zijn de sufferds?

Als de wenkbrauwen te dun of te getekend zijn, probeer ze dan op te vullen tussen twee lagen mascara. Als je te maken hebt met trauma aan de wenkbrauwen, kun je deze stap beter overslaan.

Wat zijn de juiste technieken?

Probeer een potlood te gebruiken om de punten op te lijnen. Gebruik een wenkbrauwborsteltje om de plekken op te vullen die te dun zijn. Ik gebruik graag een geconcentreerde, volumineuze mascara en een wenkbrauwborsteltje om de gaten op te vullen. Zo kun je de vorm van de wenkbrauwen opbouwen. Als je te maken hebt met een jong kind, maak je dan geen zorgen over nette lijnen. Laat ze de tijd nemen om te eten.

Krijg ik bestraling?

Voorzichtig. Gebruik altijd een goedgekeurde zonnebrandcrème met een zonbeschermingsfactor (SPF) van ten minste 15. Als u ouder bent of zonnebrand oploopt, wacht dan ten minste 10 uur. Ga ook, afhankelijk van uw huidtype, in de schaduw zitten, weg van de zon. Als u het geluk hebt dat u de zon kunt gebruiken, gebruik die dan om te grillen in plaats van bruin te worden.

Doet het pijn?

Als u nieuw bent, kunt u gaan blozen en tijdelijk last krijgen van huidirritatie. Blozen is normaal bij alle gezichtsprocedures, gezichtscrèmes, wenkbrauwpotloden, enz. De huid kan tijdelijk rood worden, vooral op de roze zones. Het zijn die vervelende ongewenste haartjes waar we mee te maken hebben.

Ga op zoek naar een gecertificeerde technicus.

Zoek een ster voor de procedure.

Stel vragen.

herbeplanting mogelijk is.

gie anterm hergroei mogelijk is.

De procedure is pijnloos.

Ik wil niet lijden.

de voordelen te maximaliseren.

Wat zijn de risico’s?

laserontharing is een relatief veilige procedure. Echter,

Het is misschien niet mogelijk om al het haar te verwijderen.

Sommige vrouwen ervaren tijdelijk roodheid van de huid.

Er kan blijvende huidbeschadiging optreden.

Er kan hyperpigmentatie optreden. Dit komt het meest voor bij een donkere huid.

Denk eraan, dit is geen permanente oplossing.

Het kan zijn dat het niet mogelijk is een technicus met voldoende ervaring te vinden. Daarom is het belangrijk om verschillende salons en klinieken te bekijken.

Voorlopig tenminste, wees voorzichtig als je gaat bikini shoppen.

Denk eraan om te winkelen met het oog om niet opgelicht te worden.

ga er alleen mee door nadat je je onderzoek hebt gedaan.

Lees meer:

Microblading

Microblading Zeeland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.