Categorie├źn
Uncategorized

Hoe koop je Acryl Gel

Goedkope nagelgroothandel

Als professionele platen bevelen wij gewoonlijk het gebruik aan van chemisch verwerkte gel (ook acrylgels genoemd) Gel kan worden versterkt, door een paar specifieke behandelingen toe te passen, met behulp van een UV-lamp. De meeste ervaren gelprofessionals gebruiken een specifiek soort UV-lamp voor het aanbrengen van gel. Uw salon kan een lamp ter beschikking stellen waaronder de gels worden uitgehard.

Vanwege hun lengte worden ze ook uitgehard met nachten van langzame afkoeling. Dit betekent dat de gel voor verschillende klanten moeilijk uit te harden is. In dit geval is uithardende, koele gel niet altijd beschikbaar. De gel zou moeten worden verwerkt en uitgehard voordat hij op de natuurlijke nagel wordt aangebracht. Salons zijn normaliter voorzien van een verharder of Leader Forcers voor het uitharden. De gel kan worden ontvangen en uitgehard in de salon onder toezicht van een gekwalificeerde essentiële nagel technicus.

Soorten gel

De meeste gels zijn ofwel paint-on, ofwel zelfhelend. Bij zelfhelende gel groeit er automatisch een laagje gel terug als de gel wordt uitgevlekt of weggekrast. Het is ontwikkeld om geschikt te zijn voor alle soorten kunstnagels.

Andere soorten verbeteringen zijn veel moeilijker te repareren, zoals chunking. De chipping kan speciale nagelverstevigende behandelingen vereisen. De speciale nagelverstevigingsbehandelingen zullen helpen om zich in de structuur van de natuurlijke nagel te zetten en de natuurlijke nagel te beschermen tegen verdere beschadigingen.

En er zijn verschillende soorten gel beschikbaar onder de verschillende categorieën. Gel acryl nagels zijn een nieuwe uitbreiding op de markt. Ze bestaan uit acryl-vinyl-suikerpasta en ethylmethacrylaat. gegeneraliseerd en ideaal voor alle nagelverbeteringen. Gel acryl nagels zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en vormen. De gewenste lengte en vorm kan worden gekozen uit de gegeven opties. Ze zijn een populaire optie geworden voor mensen die hun nagels snel willen verlengen.

Als u de beste verlenging beschikbaar tegen de beste prijs wilt kopen, zorg er dan voor dat u het beste kwaliteitsproduct koopt. Het is een bekend feit dat verschillende soorten gel acryl een verschillend niveau van kwaliteit kan hebben. Kwaliteit gel acryl worden ontwikkeld door erkende salons en getest door gekwalificeerde gezondheidsdeskundigen om ervoor te zorgen de producten zijn niet-hormonaal en hypoallergeen. U kunt ze krijgen via salons en winkels bij u in de buurt. Of u kunt ze online krijgen. Zorg ervoor dat de nagels er goed uitzien en goed aanvoelen tijdens het proces van het veranderen van de kleur, textuur, vorm, of stijl van de nagels. Zorg er ook voor dat de opgeslagen gel-acrylnagels voldoende ruimte hebben om te drogen. Houd ze uit de buurt van warmte, kou, vocht en zeg maar bijvoorbeeld ouderwetse glazen flesjes.

Het is belangrijk dat u de oude gel acryl's voldoende lucht en tijd geeft om te drogen. De meeste winkels verkopen deze Gel acryl extensions los. Het is echter ook het beste dat u ze vindt zonder andere accessoires. Het soort accessoire dat de winkel kiest, moet het doel van de aankoop aangeven. Als u ze bijvoorbeeld koopt om bij een bepaalde kleurstelling te passen, kunt u ze in grootverpakking kopen. U kunt ze ook in verschillende lengtes kopen. Tenslotte moet u er bij de aankoop op letten dat u ze ver genoeg krijgt. De GHA moet ten minste 0 bereiken, gewone vitamine E olie zorgt ervoor dat je huid glad aanvoelt.

Er zijn bepaalde praktijken die u moet volgen voor het juiste onderhoud van uw gloednieuwe gekochte gel acryl nagels.First zorg ervoor dat ze goed schoon te maken met behulp van een natte handdoek en een goede monomeer. Ten tweede breng je een klein beetje gel aan en laat je ze drogen. Plaats ze vervolgens in een kleine acrylschaal, voeg een beetje lijm Hazel toe en hang ze op een zeer lage positie. Voor je volgende bad voeg je een klein beetje Vloeibare Monomeer toe, laat je er wat wattenbolletjes in weken en zet je ze goed vast.

Er zijn een aantal dingen die je thuis niet kunt doen, als je gloednieuwe artikelen koopt. U kunt ze niet op uw vinger uitproberen, daarvoor moet u naar een professionele technicus.

Dit zijn slechts enkele van de tips voor het kopen van gelnagels. Nu dat u meer weet over deze producten en wat ze voor u kunnen doen, zorg ervoor dat u uw geld verstandig uitgeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.