Categorie├źn
verzorging

Hoe kom ik van ongewenst haar af?

Waxen Rotterdam

Waxen is het verwijderen van haar bij de wortels of het haar dat in de huid groeit, in plaats van het eruit te trekken zoals scheren, epileren of epileren, wat de pijnlijkste methode van ontharen is.

Laten we eerlijk zijn. Scheren en harsen zijn snelle manieren om van ongewenst haar af te komen. Ze zijn goedkoop en handig. Maar het zijn tijdelijke oplossingen voor een ongewenst probleem. Je moet het proces voortzetten tot je een langduriger oplossing vindt. Een meer permanente manier om van ongewenst haar af te komen is het gebruik van The Ultimate switches, die al zo’n veertig jaar op de markt zijn.

Dat lijkt misschien lang, maar als je het steeds weer gebruikt, zie je al gauw dat de kosten minimaal zijn, de pijn en spanning van korte duur zijn en de resultaten onmiddellijk en dramatisch zijn. Ik geloof dat het antwoord op uw vraag het volgende is – het is als Optic Nail Technology, maar zonder pijn en met alleen maar langdurige resultaten.

Welke schakelaar voor u het beste is, is een kwestie van persoonlijke voorkeur. Een pijndrempelschakelaar is beschikbaar om iedereen met acute pijn van het proces af te helpen. Er zijn verschillende manieren om een schakelaar te kiezen. Er zijn productspecifieke voor pijndrempel, en productspecifieke voor ontharing. Er is geen concrete volgorde. U zult moeten rondkijken en de gebruiksaanwijzing lezen om te zien wat bij uw persoonlijke comfortniveau en waarden past.

schakeltype en pijngrens.

Als u nog nooit uw wimpers of schaamstreek hebt geharst, weet u misschien niet hoe dat voelt. Een schakelaar en ongeveer een uur later kunt u haarvrij zijn. Het is een zeer bevredigend gevoel. Als u geen instelbare schakelaar hebt, verwacht dan dat er per ongeluk een wordt aangezet. Mannen zullen merken dat de schakelaar iets groter is dan normaal!

Voor veel mensen is de pijndrempelschakelaar te groot, zodat ze ervoor kiezen hem uit te schakelen. Als u weet dat u een bijzonder lage pijngrens hebt, kunt u overwegen om om deze reden een extra schakelaar te gebruiken.

Sommige mensen zetten de pijngrensschakelaar uit om de pijn van het waxen te verminderen. Zelf waxen vergt ook nogal wat voorbereiding en is erg vermoeiend werk. Veel mensen vinden dat het waxen en de schakelaar helpen om de spanning van het waxen wat te verlichten. Nogmaals, dit is misschien niet nodig als u een zeer lage pijngrens heeft.

draag een oogbril

Het harsen of epileren van de wenkbrauwen en de haarlijn kan zeer gevoelig zijn, en vereist het gebruik van een veiligheidsbril of een beschermbril. Soms is een veiligheidsbril nodig om de ogen te beschermen.

niet onmiddellijk scheren

Als u zich onmiddellijk na het waxen scheert, kunnen de haarzakjes beschadigd raken door de hitte van de wax. Als u ervoor kiest om te scheren voordat u gaat harsen, moet dit tegen de haargroeirichting in gebeuren. Een klein stokje of doekje is handig om de huid vast te houden terwijl de wax bij de haarwortels zit. Vastgeplakte wax kan een smeerboel worden als het te plakkerig is.

kleermakerij

Zodra de basisnagels op hun plaats zitten, moet de schoonheidsspecialiste alle losse haarlokjes bijknippen. Kleine hoeveelheden bijgeknipt haar zijn belangrijk omdat vingernagels uit de haarschacht groeien. Veel mensen merken dat er donkere haarschilfers onder de huid zitten als ze tussen het harsen door douchen.

Doe het niet te veel.

Haar dat gewaxt is, moet doorgaans niet te vaak worden gewassen, omdat wasreinigers het vermogen verliezen om op het haar en de vezels te blijven zitten. Te veel wassen maakt het haar en de schimmel natuurlijk los in het zeepwater, en dat is niet altijd een gewenst resultaat.

 

lees meer

Wimperextensions Rotterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.