Categorieën
verzorging

Hoe kies je een pruik?

Pruiken

 

Een full lace wig is een dure pruik waarvan het kant zo fijn is dat het bijna onzichtbaar is. Het kan worden behandeld als haar en gewassen als haar. Het kan gevormd en gestyled worden op dezelfde manier als haar. De lace base past bij de kleur van de pruik.

Pruiken op basis van lijm Gelijmde pruiken zijn gevaarlijk. Sommige op lijm gebaseerde pruiken zijn remy. Manieren gelijmd pruiken worden verkocht op het internet met geen terugkeer beleid.

Bartonpruiken die van bovenaf worden gelijmd en gerestyled, of op een synthetische basis, worden beugelpruiken genoemd. Let op fijne kanten franjes die aan de voorkant van de pruik kunnen blijven zitten.

Knikpruiken en onzichtbare bretels zijn een ander soort pruiken die uitsluitend bedoeld zijn om het hoofd van de drager hoger en dikker te maken. Het kant is te fijn om aan de voorkant van de pruik te zien. Dit zijn gelijmde pruiken met kanten voor- en achterkant. De voorkant van de pruik wordt met kant door de achterkant geregen. Een aantal pruikenontwerpers gebruiken nog steeds kant als basismateriaal. De pruiken worden met de hand aan de basis geknoopt. Meestal zijn de pruiken allemaal van één lengte.

De pruiken zijn een leuke manier om iemands uiterlijk te veranderen. Ze zijn tijdelijk, maar kunnen vele jaren gedragen worden. De meeste vrouwen hebben minstens één pruik van elk van de vier types. Het is gemakkelijk om een pruik op te zetten wanneer u iets anders aan uw uiterlijk wilt doen. Een pruik doet meestal het werk van een bikinitopje of jurkje. Een nauwsluitende pruik kan worden vastgezet met een haarband of elastiekje.

Elke vrouw heeft haar eigen voorkeursstijl. Sommige pruiken zijn zo gestyled dat ze het hoofd beschermen tegen zaken als water en zon. Sommigen houden van een ruwe, rock chick stijl. Sommigen willen het gewoon strakker op het hoofd trekken en de hoeken van de pruik heen en weer veranderen. Dan zijn er de pruiken die gewoon op je hoofd willen zitten zonder een deel van de pruik. Deze worden mid-lengths genoemd.

De meeste vrouwen weten niet wat ze willen als ze een pruik kopen. Vervolgens raken ze in een depressie als ze zich realiseren dat ze om de zes weken terug moeten naar de pruikenwinkel om hun stijl te behouden. Een bezoek van zes weken aan de schoonheidsspecialiste is voor de meeste vrouwen een echt recept voor teleurstelling.

Sommige vrouwen kopen een andere pruik en geven er veel geld aan uit. Dan realiseren ze zich dat ze liever gewoon een andere pruik van de eerste winkel hadden gekocht. Dus beginnen ze weer van voren af aan.

Vroeger was het moeilijk om alle soorten pruiken te vinden. Maar nu hebben vrijwel alle winkels ten minste één pruik om uit te kiezen. Ook verkopen de meeste van hen meerdere soorten pruiken in dezelfde prijsklasse. Het is dus mogelijk om pruiken te kopen die goed voor u werken en die u mooi vindt.

Het is ook belangrijk te weten dat welk type pruik u ook koopt, het een kwestie van smaak zal zijn. Alleen omdat een pruik duur is, betekent niet dat het er geweldig uitziet. U moet verschillende pruiken van verschillende fabrikanten proberen voordat u een beslissing neemt.

De meeste vrouwen zullen een synthetische pruik kopen. Het probleem is dat de meesten van hen niet weten waar ze op moeten letten. Dus, wat is de beste manier om een pruik te vinden waar je van zult houden? Ontdek het.

Tussen de vele pruiken op de markt, zijn sommige trouwens duurder dan andere. Sommige pruiken zijn gemaakt van echt mensenhaar. Je zou verwachten dat dat duurder is dan een synthetische pruik, maar eigenlijk is het duurder dan de meeste synthetische pruiken. De reden hiervoor is dat ervaren pruikenmakers menselijk haar nodig hebben. Ze kunnen geen synthetische pruik maken van haar dat niet bedoeld is om pruiken van te maken.

Dus, als u echt een pruik wilt die er natuurlijk uitziet en natuurlijk aanvoelt, koop dan bij een winkel die gespecialiseerd is in dit soort pruiken. Een pruik die goed gemaakt is van natuurlijk menselijk haar zal duurder zijn dan een synthetische.

Als u echt geld wilt besparen, kunt u een pruikenwinkel om hulp vragen bij het kiezen van de juiste pruik. Zelfs als u geen speciale pruik nodig hebt, kan het een goed idee zijn om een aantal van de verschillende beschikbare pruiken te zien en te laten zien. U kunt er een kiezen die met de hand gebonden is om er natuurlijk uit te zien of een die er op de foto goed uitziet.

En als u een pruik wilt die totaal anders is dan uw gebruikelijke haarstijl, kunt u een Europese pruik overwegen. U kunt kiezen voor een krullende Europese pruik die met de hand gebonden is in een Europese stijl. Zelfs als het synthetisch is, kan het elke dag anders zijn.

Lees meer:

Haaruitval

Haarmode

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.