Categorieën
verzorging

Hoe kies je een kunstacademie?

Beauty academy

 

ongelukkig in de liefde

Bloemisten gedijen op het feit dat mensen verliefd worden en weer opnieuw verliefd worden. Ze weven regenboogkleurige linten en kaarten om gezichten. Ze hebben altijd de laatste speciale promoties. De laatste speciale promoties worden alleen op bepaalde tijden van het jaar aangeboden. “Zul je er zijn!” “Mag ik je oogschaduw proberen?” “Wil je mijn date zijn.”

Een deel van het plezier van de salon ervaring is vechten voor het eerste afspraakje. De sociale evenementen, etentjes, en romantische seminaries worden gevolgd door “Ben je hier volgend jaar!” “Raad eens wie er meedoet!” Natuurlijk zijn er altijd de generale repetitie diners en het cocktail uurtje. De date doorloopt vele late-night rituelen uit het hoofd. Aan het eind van de avond is er meestal een chemiesessie om de handen te wassen. Haar wenkbrauwscrub en nagelvijl worden gecontroleerd en aangepast. Ze draagt een business-casual pak voor het gesprek en is zich niet bewust van wat er staat te gebeuren. flarden van gesprekken worden vaak bijgedragen door vrienden en familie.

stroken stof

Bij een buikwandcorrectie verwijdert de chirurg overtollig vet en huid uit het abdominale gebied. De normale huidskleur en -plaatsing wordt vergeten. U bent nooit echt zeker of u een goede kandidaat bent tot u de procedure werkelijk gedaan krijgt. De beste kandidaat is iemand die bereid is om alles en nog eens alles te proberen. Helaas zijn er ook een heleboel mensen die hier niet toe in staat zijn. Een buikwandcorrectie is een venster in een wereld van pijn en afschuw.

De ontbrekende factoren

Er zijn vele legitieme redenen waarom een patiënt een kuuroord boven een chirurg zou moeten verkiezen. Een goede chirurg kan zelfs een ingewikkelde ingreep uitvoeren; een kuurarts kan eenvoudige ingrepen doen. Er zijn echter een aantal legitieme redenen waarom een kuurarts een procedure zelfs niet een minuut goed kan uitvoeren. Een kuurarts kan niet in spieren snijden, geen vet verwijderen, of een buikwandcorrectie niet goed uitvoeren. Vaak worden deze redenen aangevoerd voor het “slechte resultaat” of “afschuwelijke resultaten” van plastische chirurgie.

PETA maakte een fout toen zij een kuurarts toestond dieren te snijden en te naaien. Zij realiseerden zich niet dat dergelijke wreedheden in alle vormen van vervoer verboden zijn. Nadat ze dit hadden ontdekt, werden ze vaders. Voor altijd.

Het verontrustte mij over deze episode te horen. Ik had gehoopt dat PETA, als kopstuk van de groep, Solida Beauty academy zou steunen in haar onwetende beslissing om een ingrediënt van een dierlijk product, dat op hun website stond, te doden. Toen ik hoorde dat het om een aclerotherapieapparaat ging dat gebruikt kon worden om bloedingen op te wekken, was ik geschokt. Net toen ik dacht dat ze beter konden leren, verdubbelden ze en bleven daar.

Cosmetica zijn, net als olie, combinaties van chemicaliën. Alleen de natuur kan chemicaliën maken die in redelijke hoeveelheden bestaan om nuttige dingen te doen. Cosmetica, echter, zijn een dubbeltje een dozijn. ingrediënten, waarvan 97 procent giftig is. Niet te vergeten dat cosmetica vaak gemaakt worden van stoffen die niet door de FDA gereguleerd zijn.

Triclosan heeft een van de hoogste toxiciteitsbeoordelingen, ten tijde van het schrijven van dit artikel. Niemand mag het op de huid gebruiken. Het is verkrijgbaar in verschillende “diverse” merken, waarvan de veiligheid onbekend is.

De volgende keer dat u in de badkamer op zoek bent naar lotion, noteer dan de ingrediënten. In de paar seconden dat het duurt, kun je er misschien een vinger in dopen. Als je een ui ruikt, raadt Pastry het niet aan. Als de verpakking ondoorzichtig of gekleurd is, gooi het dan in de vuilnisbak. Veeg dan je kont af met een papieren doekje. Je zou verbaasd kunnen zijn over wat je onder je nagels vindt.

Haar: gebruik de haarverzorgingsproducten die je moeder je niet voor niets heeft gegeven. Als je het verkeerde product voor je haar gebruikt, laat je misschien je glanzende haardos achter. Vrouwen met dunner wordend haar moeten de juiste shampoo en conditioner gebruiken. Vrouwen met dunner wordend haar zouden hun haar minder vaak moeten wassen. Eén keer per week is voldoende. Sommige stylisten raden aan om de pony’s een halve centimeter te knippen en ze drie centimeter lang te laten.

Lees meer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.