Categorieën
verzorging

Hoe kies je de juiste massage?

Massage Eindhoven

 

Massage maakt al eeuwenlang deel uit van de traditionele folklore en de studie van de systemen van het lichaam. Het brengt verlichting, comfort en een verscheidenheid van voordelen voor het lichaam. De procedures kunnen deel uitmaken van een traditioneel of niet-traditioneel behandelingsprogramma voor een verscheidenheid van aandoeningen.

Een massage is een activiteit die wordt uitgevoerd door een therapeut of massagetherapeut, die gebruik maakt van de handen van hem/haarzelf, of met behulp van een instrument. De massage kan worden toegepast op de handen of de polsen, de onderarmen of de handpalmen, de benen, de borst, de rug, de schouders, de buik of het hoofd. Het gaat om druk, manipulatie en beweging. Elk deel van het lichaam kan worden gemasseerd, hoewel het het meest gebruikelijk is om de handpalmen en de voetzolen, de buikstreek en het hoofd te masseren.

Er zijn verschillende soorten massage beschikbaar, zoals aromatherapie-massage, Zweedse massage, thermische massage, Zweedse reflexologie, Zweedse/luchtloze reflexologie en andere variaties. Elk type is nuttig bij de behandeling van een andere aandoening in het lichaam. Gedetailleerde beschrijvingen volgen.

Aromatherapie massage –Aromatherapie massage, ook bekend als aromatherapie, is het gebruik van kruiden, oliën en pasta’s die rechtstreeks op de opperhuid (buitenste laag van de huid), het haar en de slijmvliezen worden aangebracht om de bloedsomloop te stimuleren, en ook om ontspanning te bevorderen, krampen te verlichten, constipatie te genezen, de groei te stimuleren, de huid te herstellen en te kalmeren na het scheren, met behulp van haartonics, gels, of andere haarproducten. Ook bekend als Chinese geneeskunde, is het een van de belangrijkste behandelingen van de ouderenzorg, en ook van de aromatherapie.

Wat kan aromatherapie voor u doen? Aromatherapie heeft een breed scala van effecten op het lichaam, met behulp van een combinatie van etherische oliën ( kruidenextracten ) en massagetechnieken ( wrijving, kneden, reusachtige bellen, reflux, masseren, ritmische beweging, enzovoort ). Men gelooft dat deze natuurlijke stoffen onmiddellijke, krachtige en langdurige effecten hebben op gebieden van het lichaam: hart, bloedvaten, zenuwen, spieren, botten, en huid.

Enkele van de gebieden waar aromatherapie nuttig kan zijn:

Kan aromatherapie pijn verlichten? Ja, aromatherapie kan zowel uitwendig (in je gezicht, hoofd, nek, etc ) als inwendig (in je longen, spijsverteringskanaal, lever, maag, nieren, en etc ) gebruikt worden. Enkele van de meest populaire producten waar aromatherapie in gebruikt kan worden zijn:

Wat kan ik doen om Aromatherapie in mijn leven toe te passen? Als je een persoon bent die een strak, herstellend (overwerkt) schema heeft, kies dan voor een aromatherapie behandeling die ontspannende en kalmerende ingrediënten heeft. Als je een bepaald product niet kunt vinden, probeer dan een mentholant te gebruiken en laat je adem gewoon op natuurlijke wijze ontspannen.

Een algemeen gevoel van vrede en ontspanning.

Lees meer:

sportmassage eindhoven

voetreflex eindhoven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.