Categorieën
verzorging

Hoe je haar steil maken

Balayage Rotterdam

 

 

 

 

Wat is balayage?

balayage is een techniek om kleur aan te brengen op de punten van het haar. De kleur wordt niet direct op de haarschacht aangebracht. Een applicatiekleurstof wordt gebruikt om de kleur aan te brengen.

scanapplicatie

Om de beste resultaten te krijgen, raden salon professionals aan dat u een applicatie verven van een professional te krijgen. De redenen hiervoor zijn de volgende.

netheid

In de salons worden kwaliteitsproducten gebruikt, zodat de klanten zich geen zorgen hoeven te maken over het werken met een salon met een slechte hygiëne. De meeste salons gebruiken producten die salonkwaliteit zijn omdat ze weten hoe goed ze werken. Het gebruik van deze hoogwaardige producten helpt de klanten van de salon om gezond en glanzend haar te behouden.

Vraag naar individualiteit en kwaliteit

In de haarkleuringsindustrie worden voortdurend nieuwe technologieën geïntroduceerd. Meer en meer consumenten gebruiken graag producten die innovatief zijn en afhankelijk van de salonindustrie. Dermatologen en kappers worden zich ook steeds meer bewust van de kracht van innovatie en willen er deel van uitmaken. Zij weten hoe goed producten zijn die afhankelijk zijn van salonprofessionals, hoe het hun klanten helpt en hoe het hun marktaandeel verbetert.

Vroeger legden haarkleurders de nadruk op het vermogen om kleuren te mengen. Zij hielden ervan het vele kleurengamma te beheersen en wilden de unieke smaak van elk accentueren. Toen meer coloristen hun vaardigheden wilden benadrukken, werd de techniek van multi-toning geïntroduceerd. Zij wilden de verschillende tonen in elke kleur benadrukken. Tenslotte, voor diegenen die een mooie blonde kleur wilden bereiken, werd het ammonia-vrij kleuren geïntroduceerd. Mensen die deze techniek gebruiken willen hun haarkleur beschermen en gezond uitziend haar bereiken.

absorbeert vocht

Het gebruik van een iron-comb is de beste manier om gladde krullen te krijgen. Een stijltang kan het haar vormen en stylen, droog of vochtig. Het wordt gebruikt om vochtig haar te drogen.standaard droogijzers kunnen echter ook in een droge atmosfeer werken. Het gebruik van een droogijzer is tegenwoordig een standaard geworden.

Laat het strijkijzer niet onbeheerd achter wanneer het in werking is of opgeborgen is. Houd het altijd buiten het bereik van kinderen. Het kind zou het kunnen gebruiken om zichzelf schade te berokkenen. Het strijkijzer moet met mate worden gebruikt. Gewoonlijk kan een persoon met een perfect gezichtsvermogen het gemakkelijk gebruiken. grootmoeders bijvoorbeeld.

Gebruik het niet op nat haar. Strijkijzer mag alleen worden gebruikt als het haar droog is.

Nat haar mag je niet föhnen of steilen. Deskundigen zeggen dat dit niet aan te raden is omdat de hitte die door het strijkijzer wordt geproduceerd de schubbenlaag van het haar zal vernietigen. Om het haar te föhnen, moet u het eerst droogdeppen met een handdoek. Plaats vervolgens het strijkijzer op de hoofdhuid. Wanneer het de gewenste temperatuur heeft bereikt, klemt u het vast. Laat het een paar seconden staan en retoucheer het indien nodig.

Er zijn ook stijltangen verkrijgbaar. Ze worden gebruikt om het haar steil en glanzend te maken. De stangen zijn verkrijgbaar in verschillende types. Sommige werken met de strengen, terwijl andere ze scheiden. Welk type u kiest, hangt af van de look die u nastreeft. Voor een steile look is het gebruik van een standaard strijkijzer vereist. Wilt u echter een natuurlijke look, onder andere, dan kunt u een krultang gebruiken.

Om de krullen op nat haar te krijgen, verdeel je het in grote secties. Föhn ze in een neerwaartse richting. De grote secties zullen veranderen in perfecte krullen. Om prachtige krullen op droog haar te maken, gebruikt u een grote ronde borstel. Spatel het droge haar zachtjes naar buiten. De grote ronde borstel zal het haar veranderen in perfecte krullen. Het proces is eenvoudig.

lees meeR:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.