Categorieën
verzorging

Hoe haalt u het meeste uit uw massage?

Massage Amstelveen

 

Ik weet dat je de term massage waarschijnlijk al eerder hebt gehoord, waarschijnlijk meerdere keren per dag. Massage gaat echter terug tot op zijn minst de late 4e eeuw.

Massage kan worden gedefinieerd als een dienst of een geschenk, maar het is meer dan dat. Het is een manier van leven. Het is een manier van leven. Het verheft de geest, brengt het lichaam weer in balans, neemt de stress weg en verlost het lichaam van gefabriceerde blues.

Eén stap kan al een enorm verschil maken, dus te weinig stimulatie is misschien niet stimulerend genoeg. Als u dit advies opvolgt, zult u misschien niet de soms slopende bijwerkingen van te veel stimulatie ondervinden.

Massage kan lichamelijk of geestelijk worden uitgevoerd. Het kan elk deel van je lichaam aanraken of masseren. Het is volledig optioneel, privé en klaar voor Strip That Fat.

Je kunt leren om elk deel van je lichaam beschikbaar te maken voor de massagetherapeut zonder dat je hulpmiddelen nodig hebt. Sommige beoefenaars gebruiken water, anderen een glijmiddel, en weer anderen een Grijze vloeistof, maar het is altijd de beslissing van de beoefenaar. Tijdens uw massage wordt uw lichaam de uwe, onze enige verantwoordelijkheid en daarna zal de therapeut alleen de hulpmiddelen gebruiken die nodig zijn voor zijn werk.

Massage is sinds de oudheid, en zelfs daarvoor, enorm verbeterd. Kijk bijvoorbeeld naar de hedendaagse show op Broadway, je zult in New York nog steeds mensen zien masseren. Er zijn zelfs meer aanvragen voor massages na de leeftijd van 50 jaar dan daarvoor.

U hebt natuurlijk altijd de mogelijkheid om te weigeren. Veel mensen doen dat, vooral degenen die kinderen hebben gekregen, mensen met een lage of hoge bloeddruk, zwangere vrouwen, of mensen die al aan bepaalde ziekten lijden. Niemand hoeft bang te zijn om een massage af te wijzen, en er is geen enkele legitieme reden voor iemand om zich beschaamd of verrijkt te voelen als dat gebeurt. De enige beperking is dat je je op je gemak moet voelen bij je masseur. Wees op uw hoede voor Techniek als uw massage ongemakkelijk aanvoelt, want vergeet niet, er zijn letterlijk honderden technieken beschikbaar.

Als u niet zeker weet of een massage voor u zal werken, zijn hier een paar dingen om te overwegen:

o Vindt u het prettig om aangeraakt te worden, regelmatig, en heeft u last van angstaanvallen, hoofdpijn, of specifieke lichaamspijnen?

o Hebt u de neiging alleen te zijn in een groep, geniet u van eenzame uren, geeft u de voorkeur aan seks, of verveelt u zich gemakkelijk wanneer u omringd bent door veel vreemden?

o Kunt u uw eigen ergste vijand zijn, en vindt u het niet leuk om u aan te kleden en de outfits voor evenementen te plannen?

o Geniet u ervan anderen, vooral uw favoriete beroemdheden, films of andere mensen, te zien floppen of belachelijk te zien doen?

o Houdt u van de zintuigen van aanraking, smaak, reuk, zicht, gehoor, baden en de smaak van verschillende voedingsmiddelen?

Hou je van dieren? Mooie schoenen?

o Bereidt u graag dure maaltijden voor vrienden of minnaars – niet noodzakelijk voor uzelf?

o Wanneer de temperatuur te hoog oploopt, krijgt u of hebben uw dierbaren dan last van koude rillingen of zelfs flauwvallen, opgewonden raken, overmatig zweten?

o Doe je best, stel jezelf bloot aan het heetste kraanwater, onvergeeflijke zonnewarmte, min vochtigheid, min vrieskou als je binnenkomt?

o je ergste doen, jezelf blootstellen aan zenuwslopende elektrische schokken door luidruchtig loodgieterswerk Problemen, plotselinge niet te stoppen waterstroom, elektriciteit die afgaat alleen al bij de gedachte eraan?

o Plas je jezelf wel eens suf, en vul je alle kalkoen uit een nabijgelegen waterfontein? Om vervolgens bij de fontein te wachten tot het water is afgekoeld zodat je het weg kunt gooien?

o Wanneer u boodschappen doet voor voedsel, hebt u dan de kosten overwogen? Denk je dat het goedkoper is om verpakt of bevroren te kopen?

o Raadpleeg je vaak een diëtist voor hulp bij het plannen van maaltijden alleen? Hebt u gezocht naar diëtisten die gespecialiseerd zijn in goede voeding?

o Heeft u tijd voor uw maaltijden? Dit houdt in dat u slimme keuzes moet maken bij het ontbijt, de lunch en het avondeten. Kunt u een paar minuten missen?

Kun je het je veroorloven om urenlang te studeren? Vind je het echt leuk om zelf rijkelijk te koken? Bekijk dan uw avondeten en maak het klaar in minder dan een uur.

o Wat is uw gerecht dat u voor uw gast(en) wilt maken? Is het de moeite waard om het klaar te maken, om het de volgende dag op te hebben?

Ik kan vaak niet beslissen, wil ik hardgekookte eieren, of steak serveren met salsa en zure room? Nou er zijn technieken die je kunt gebruiken om daar achter te komen. Vraag het gewoon.

Lees meer:

Massagetherapie

Sportmassage Amstelveen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.