Categorieën
verzorging

Hoe haal je het meeste uit je popcorn.

Olie voor oliebollen

 

 

 

 

Voor een meer opvallende vorm zou u de oliebollen vóór het verven in ronde maten kunnen snijden. Voor meer veiligheid moet u ervoor zorgen dat de oliebollen niet met hun natuurlijke kleur worden geverfd.

Het is het beste om altijd katoen of andere stof te gebruiken om de ballen te bedekken. Zo kunnen mensen het verfwerk niet zien. Net als bij de mallen geldt ook hier dat als men ziet dat de ballen geverfd zijn, de hele verfbeurt verpest wordt.

Zoals reeds gezegd, willen we een pan gebruiken die helemaal niet kleeft. Dit zal helpen voorkomen dat de ballen splijten. Doe een beetje maïsmeel in de pan. Voor extra veiligheid bedek je de hele pan met het papieren deksel. Trek met een lepel aan de touwtjes en knijp het deksel vast om het te vergrendelen.

U kunt ook een ander papieren bord gebruiken om de pan af te dekken. Dit is handig wanneer u de olie zijdelings wilt verplaatsen. Het bord kan in een geïnterpreteerd patroon worden bewogen waardoor het gemakkelijker wordt de hele pan met de kleurstof te bedekken. Zodra de olie is geverfd, wordt zij voorzichtig enkele minuten in de pan gehouden om de kleurstof te laten uitharden. Het eigenlijke proces van het verven van de popcorn neemt gewoonlijk veel minder tijd in beslag dan het uithardingsproces.

Zoals reeds gezegd, wil je een pan gebruiken die helemaal niet kleeft. U kunt een koekenpan met antiaanbaklaag, een ingevette pan of een gecoate pan gebruiken. Overigens zijn gecoate pannen erg handig voor feestjes buitenshuis, omdat de kleurstof dan gemakkelijk uit de pan te verwijderen is, zelfs bij direct vuur. Maar als u een ingevette pan gebruikt, moet u er wel voor zorgen dat de pan goed ingevet is. Een andere manier is om een licht laagje bijenwas te gebruiken. Gebruik een viltstift of een tandenborstel om de bijenwas aan te brengen. U kunt ook een dun laagje bijenwas rechtstreeks op de pan aanbrengen, zoals u met een tandenborstel zou doen.

Breng een dun laagje bijenwas aan over de hele lengte van de pees. Zodra u klaar bent met het aanbrengen van de bijenwas, gaat u naar de frituurpan, voegt u de olie toe en zet u de frituurpan aan.

Zoals je ziet, zijn er veel manieren om je popcorn te verven. Ga naar roodbruin, medium blauw, groenachtig wit, je kunt het zelfs laten gloeien als aardgas. Al deze kleuren zijn 2100. Je kan het zelfs de tyke neefjes van popcorn laten doen. Er zijn ook vele manieren om het te eten, wat weer leidt tot vragen, wat is de beste manier om popcorn te eten? En tot slot, met welke soort popcorn kun je het meeste plezier hebben?

Zoals we al eerder zeiden, bevat popcorn meer korrels dan lucht popcorn. Ook het contrast tussen lucht en olie popcorn, het aantal weelderigheid neemt toe. Maar aan de andere kant, in vergelijking met boter popcorn, bevat het minder calorieën. En daarom, als u de calorieën telt, zou u beter af zijn met popcorn die luchtgeknald is.

lees meer:

Beste oliebollen

Olie voor oliebollen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.