Categorie├źn
Uncategorized

Hoe haal je het meeste uit je dochters.

Gratis stockfoto met Afro-Amerikaanse man, gekleurde man, kapper

Grooming is niet langer alleen voor de dames. In feite is het verzorgen van mannen nu een van de snelst groeiende sectoren van de haarverzorgingsindustrie aan het worden. Het is tijd om te beseffen dat het hebben van een sterke, goed onderhouden baard, naast gezond haar, een teken van zelfvertrouwen is, evenals viriliteit.

Viriliteit heeft ook zijn voordelen. Wanneer je een baard hebt, ben je vrij om je te bewegen zonder bang te hoeven zijn voor jeuk, want zelfs de haren op je hoofd zullen je geen jeuk bezorgen. Tot slot hoef je je geen zorgen te maken over de pijn van het plukken van de verdwaalde haren van je gezicht – dat is een gedoe dat je niet zou moeten hoeven doorstaan.

Onze obsessie met gladgeschoren gezichten en verzorgde baarden is niet alleen iets uit het verleden. De nieuwe generatie mannen heroverweegt oude ideeën over verzorging, en als het op het uiterlijk aankomt, nemen ze afstand van de "holbewoner" en stappen ze over naar de "moderne" man.3 Wie wil er nu niet pronken met zijn spieren en op het randje leven? We hebben allemaal wel eens gehoord van het gezegde "de eerste indruk blijft het langst hangen", en dat geldt ook als het om je uiterlijk gaat. Mensen zullen zich tot je aangetrokken voelen als je al de juiste dingen lijkt te hebben.4 Je neus ziet er geweldig uit, maar alleen als hij in balans is.5 Je tanden zien er gezond uit.6 Niet al te veel mensen zijn aantrekkelijk genoeg om een groot, omvangrijk taboe als een behaarde borst te overwinnen.7 Niet al te veel mensen willen toegeven dat ze opzij geschoven moeten worden om hun stoelgang te kunnen regelen.8 En tot slot kunnen niet al te veel mensen zeggen dat ze tevreden zijn met hun haarlengte.

Het is een feit dat je niet mooi hoeft te zijn, je hoeft niet gemiddeld te zijn en je hoeft niet alles te hebben wat je nodig hebt. Er zijn genoeg dingen die je kunt doen om te schitteren. Maar nogmaals, fitnessfanaten maken optimaal gebruik van de beschikbare opties. Serieuze fitnesscentra duiken op in steden en dorpen in heel Amerika. En je hoeft geen lid te zijn om ze te gebruiken. Zoals het gezegde luidt: "Er zijn velen die dienen, maar weinigen die zoeken."

Er goed uit willen zien is één ding, maar het bereiken is iets anders. Er goed uitzien is niet gegarandeerd, maar een beetje inspanning zal je belonen. Toegegeven, je zult niet vijf dagen per week naar de sportschool kunnen gaan, maar consequent zijn is de sleutel. Je mag je voedselconsumptie matigen, maar net genoeg om je op het punt te krijgen waar je blij bent met je lichaam. Consistentie met een routine die je helpt bij je trainingsdoelen.

Hopelijk heb je een paar tips opgepikt die je met je dochters zou willen delen. Het is meer dan waarschijnlijk dat de moeders van de jongedames die je bijwoont de vrouwen zijn die je in de douche aanstaren. Dus hopelijk heb je dochters die in de ontwikkelingsfase beginnen te komen. De volgende fase in hun ontwikkeling zou de beslissing moeten zijn om naar het midden van de kamer te lopen en te beslissen welke methode van gewichtsverlies hen het beste zal dienen. Hopelijk heb je een pad voor hen opengelaten, dus is het tijd voor jou om voor hen op te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.