Categorieën
verzorging

Hoe een tatoeage te vervagen

tattoo basic t shirt

 

Hoewel een tattoo basic t shirt onverwoestbaar lijkt, is het toch zo dat deze met enige voorzichtigheid effectief verwijderd kan worden. Hoewel het moeilijk is om een tatoeage die in de lederhuid is gezet te verwijderen, is het wel mogelijk om ze te vervagen. Om een tatoeage te vervagen moet u een aantal stappen volgen:

Het vervagingsproces heeft gevolgen voor alle stadia: de aanvankelijke tatoeage, de aanvankelijke vervaging, en eventuele latereñera-nagels Afwijkingen van de sticker.

Stap 1: eerste tatoeage – om een tatoeage te vervagen, volgt u dezelfde procedures als voor andere tatoeages.

Stap 2: eerste vervaging – volg de hierboven beschreven procedures voor het verwijderen van kapseltatoeages.

Stap 3: Nagelafwijking achteraf – als u vindt dat de tatoeage op meer dan één deel van de nagel moet worden verwijderd, volgt u de onderstaande procedure. tatoeage verwijderen stap 3

Als je hebt besloten dat een verwijdering noodzakelijk is, volg dan de verwijderingsprocedure zoals hierboven beschreven. tatoeage verwijderen stap 4

Als u de bovenstaande stappen volgt, zult u merken dat het verwijderen van tatoeages met laser een snelle en gemakkelijke manier is om ervoor te zorgen dat ongewenste tatoeages weg zijn en er voor de lange termijn vanaf blijven.

De eerste tatoeage wordt eerst in de lederhuid (middelste laag van de huid) geplaatst met behulp van een excisieprocedure of excisionaire tipvorming. Terwijl de tatoeage in de lederhuid wordt geplaatst, gaat een laserstraal door de lagen van de lederhuid, op zoek naar de inktdeeltjes die moeten worden verwijderd. Het licht van de laser dringt door de lederhuid zodat de energie van de laser de tatoeage-inkt kan vernietigen.

Wanneer de laser de inktdeeltjes raakt die in de lederhuid drijven, wordt de lichtenergie geabsorbeerd. Deze lichtenergie werkt dan in op het tatoeagepigment. De laser levert een gecontroleerde puls van lichtenergie aan het tatoegeringsgebied, en die lichtenergie vernietigt de tatoeage.

De energie wordt geabsorbeerd door het tatoeagepigment, dat in dit geval de donkere inkt is die op de huid is getatoeëerd. Het licht van de laser wordt geabsorbeerd door het tatoeagepigment, dat verandert in een thermische energie, zich erop richt en het elimineert.

Je tatoeage zal niet helemaal verdwijnen zodat je er vanaf zult moeten – maar je zult er wel zo snel mogelijk vanaf willen. Een snelle manier om er vanaf te komen is om je tatoeage in te smeren met een topische crème voordat je de kamer verlaat.

Een andere snelle manier om er vanaf te komen is een van de behandelingen die de tatoeagekliniek het meest gebruikt. De tatoeageverwijdering zal moeten worden opgevolgd met een vervolgafspraak – dat is tenminste wat er gebeurt uit mijn persoonlijke ervaring.

Nu je weet hoe tatoeage verwijdering in zijn werk gaat, zou je wel eens twee keer kunnen nadenken over het nemen van een tatoeage. Verwijder hem, en je zult nooit meer een nieuwe willen.

Tatoeage verwijderen kan in een tatoeage verwijdering kliniek, of thuis, en ook dat kan duur zijn. Een tatoeageverwijderingskliniek kan een betere optie zijn voor tatoeageverwijdering thuis, omdat tatoeageverwijderingsklinieken meestal meer geld vragen voor de eerste tatoeageverwijdering, waarmee ze hun kosten terugverdienen.

Lees meer:

Bloodgroupink

Bloodgroupink clothing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.