Categorieën
verzorging

De grondbeginselen van piercing

Piercing studio Utrecht

 

piercing is een term voor de praktijk van het aanbrengen van allerlei vaste of holle voorwerpen in de huid, meestal met behulp van scherpe piercingnaalden. De eerste mensen die andere lichaamsdelen dan hun oren doorboorden, waren kaakloze mensen zoals de Neanderthalers. Zij gebruikten vuurstenen als scherpe punten, waarmee zij een afdruk maakten. Later vonden zij diamantstenen en polijstten deze tot zij te scherp werden om te snijden. Diamantvijlen worden vandaag de dag nog steeds gebruikt voor het vormen van hout en edelstenen.

Het piercingproces is vandaag de dag een complexe procedure geworden met meerdere niveaus van deskundigheid. Er zijn basisniveaus die eerst worden getraind en daarna naar moeilijkere niveaus overgaan. Een professionele piercer zal de procedure schetsen alvorens te beginnen. De verschillende soorten piercing procedures zijn: Scaffoldis twee piercings op hetzelfde lichaamsdeel, die verstevigd zijn met staal of titanium. Het is de minst gevaarlijke soort piercing en de meest voorkomende. isionaryis gedaan door middel van een incisie op het deel van het lichaam waar de piercing zal worden bevestigd. In het lichaamsdeel waar de piercing komt, wordt niet gesneden. monotonisch gedaan via de bovenlip. wordt gedaan via de binnenkant van de mond.

tetrichinoplastie is de meest gecompliceerde soort piercing procedure. Een flexibel implantaat wordt gebruikt om de piercing vast te zetten. Dr. Schlessinger zegt dat deze procedure “het Wilde Westen van body piercing” is. Een ervaren piercer “Tube” een smal uiteinde over een grote diameter om het gat te maken. Als alles klaar is, zal de dokter het sieraad “doorprikken”. Als er geen hechting te zien is, zal de dokter de sieraden opnieuw moeten doorprikken. En dat is het! Voor de ervaren piercer, die weet wat hij doet, kunnen er wel 40 piercings op één lichaam zitten. Dat maakt het een van de meest opwindende en uitdagende piercingprocedures die je ooit kunt hebben. Dat is een deel van het plezier. Je weet niet wat voor geweldige wezens jullie zullen worden! Hoe avontuurlijk en gedurfd je zult kunnen zijn! deel van je persoonlijkheid! Vergeet alleen niet om de piercer te plezieren! (Oh, en vergeet ook je dermatoloog niet! Zij controleren de vitale functies!)

Lees meer

Tattoo 
Tattoo shop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.