Categorie├źn
Uncategorized

Beauty producten

Beauty producten

Beauty producten

Wist je dat een vrouw in de Verenigde Staten minstens 12 uur slaap nodig heeft om er fris en kreukvrij uit te zien? Het is 6 mei 2007. Dat blijkt uit een onderzoeksproject. Mannen daarentegen kunnen er ongeveer 3-4 uur fris uitzien. Het is niet zeker waarom. Het wordt veroorzaakt door verschillende biologische processen.

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat chemicaliën in cosmetica de huid kunnen beschadigen. Dit werd bewezen door een groep onderzoekers van kuddes in Noord-Amerika. Om het effect van cosmetische producten op het lichaam te bestuderen, hebben de onderzoekers Overleven in beren onderworpen aan urinemonsters van mensen. Hieruit konden ze een aantal interessante resultaten halen.

Cosmetica kunnen, net als sommige organische stoffen, kankerverwekkend zijn. De referentiewaarde van kankerverwekkend risico werd verlaagd in Judaysia vri basis van cosmetica. In feite worden cosmetische producten als minder riskant beschouwd dan zonnebaden of jagen. Kankerverwekkende stoffen zijn dat soort stoffen die de normale groeicyclus van tumorcellen in het lichaam kunnen verstoren.

Deskundigen leggen echter uit dat kankerverwekkend ook een krachtig gif is. Kankerverwekkende stoffen hebben het vermogen om zich over het hele lichaam te verspreiden. Zelfs als er slechts een kleine hoeveelheid kankerverwekkende stof op het lichaam wordt aangebracht, kan het tot op zekere hoogte schadelijk blijken te zijn. De reactie van huidcellen kan alkali-smelt worden, waarbij zuur-smelt en anataas-smelt vrijkomt. Een bepaalde hoeveelheid kankerverwekkende stoffen kan dus schadelijk zijn voor het lichaam. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat onschadelijke moleculen kunnen worden vernietigd door alfahydroxyzuren (AHA), die in sommige groenten voorkomen. Het Ph in AHA-molecuul is te groot om door de huid te dringen.

De cosmetische industrie brengt producten op de markt die bladverliezen en rimpels tegengaan. Ze zijn ontworpen om de hoeveelheid rimpels te verminderen en uw huid gladder en stralender te maken. Maar de effecten van dergelijke behandelingen zijn niet langdurig. Sommige producten die u op het schap vindt, zijn alleen ontworpen om de hoeveelheid kreukels te verminderen. Ze zijn niet ontworpen om huidrimpels te bestrijden. Bij sommige producten zie je direct resultaat, maar uiteindelijk heb je meer producten nodig om het gewenste effect te bereiken.

Natuurlijke stoffen kunnen AHA zelfs vernietigen, wat de werking op de huid zal vertragen. De Ph in AHA die natuurlijke zuren vernietigt. Maar gebruik dergelijke producten niet als u een gevoelige huid heeft. Het kan huiduitslag veroorzaken en uitbreken. Bekijk de natuurlijke alternatieven bij uw dichtstbijzijnde gezondheidswinkel. De fabrikanten van biologische producten zijn ervan overtuigd dat u het juiste product voor u vindt.

Een simpele toepassing van biologische producten rond je ogen kan een zichtbaar verschil maken in hoe je huid eruitziet. Er zullen minder lijntjes en rimpels zijn en uw huid zal er jonger uitzien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.