Categorie├źn
verzorging

Acryl Nagels

acrylnagels

 

Voor een manicure die er in elke situatie goed uitziet, zijn natuurlijke nagelverzorgers het beste. Echter, voor degenen die de fijne lijn tussen salon en spa-behandelingen overbrugd, zijn er een paar extra nagel essentials om bij de hand te hebben. Om acrylnagels te maken die dagenlang in een kuipje blijven zitten, moet je investeren in een van de volgende producten:

– Aluminium piercings

– Duidelijke Acryl

– Decoratieve Acryl

– Nagel cremes

Laten we beginnen.

Aluminium Piercings

Als u een beetje wiel gedaan om dingen te beheren, probeer dan de aluminium piercing kit van de website hierboven. Hoewel het is gemaakt van voornamelijk acryl, zijn de materialen hier speciaal geformuleerd om het niet-corrosief te maken. Anderen gebruiken een licht zure sappige oplossing voor het reinigen. Het is het beste om de oplossing zijn werk te laten doen, dus laat het gebied een nacht of een paar uur genezen. Zodra u klaar bent met de genezing, kunt u het over het algemeen wegwassen met warm water. En altijd controleren of u een goede kwaliteit piercing sieraden gebruiken om weg te komen van infectie. Als je er zeker van wilt zijn dat je een perfect gelijmd exemplaar krijgt, kun je rondvragen voor een aanbeveling.

Duidelijke Acryl

De meeste mensen hebben acrylnagels gezien en dachten: “Dat is zo sterk en duurzaam; zo kan ik mijn nagels nooit doen.” Nou, de voordelen zijn zeer de moeite waard. Acrylnagels zijn erg sterk. Als je op je vingers slaat, geven ze niet mee. En een voordeel van acrylnagels is dat ze lang meegaan. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je ze vaak moet vervangen. En als je toch een schaafwond oploopt, is dat niet zo erg. Je kunt altijd je nagels laten doen voor een meer grondige look.

Decoratief en genageld

Nagelstylisten maken een speciaal soort acrylvloeistof. Het is als een stijfsel voor de vloeistof. Ze kunnen Designer Perls of impressionistische French manicures maken. Acrylnagels zijn op waterbasis en de meeste merken zijn op acryl poederbasis.ialect ongeveer zo veel als je kunt. Eenmaal aangebracht, zal het helpen de UV-straling van de zon te blokkeren. Dus, je beschermt je nagels eigenlijk tegen een schadelijke chemische stof. Als je een beetje een andere look wilt, zijn er deze nagel labels met nail art ontwerpen die je op je nagels kunt aanbrengen.

Nail art is niet alleen voor nagels. Deze methode kan worden gebruikt om van alles te maken, zoals borden, speelgoed, cellen, obby, dia’s, containers en bekers, om er maar een paar te noemen. Je kunt deze acryl en was truc zelfs gebruiken om valse tanden te maken. Hitte en acryl zijn de enige twee vloeistoffen die zich niet aan elkaar kunnen hechten.

Het eindresultaat: Een leuke activiteit voor je nagels en een excuus om creatief aan de slag te gaan met glitters en andere glimmende juweeltjes!

Lees meer:

nagelsalon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.